Over Keurmeester Informatiepunt

Het informatie- en kennispunt voor de keurmeester (elektrische) arbeidsmiddelen is een initiaties van Ingenium Bedrijfsadvies B.V. Het informatiepunt voorziet in algemene informatie over het keuren van (elektrische) arbeidsmiddelen in de breedste zin van het woord.

Ingenium Bedrijfsadvies B.V. is dé specialist in keurmeester en inspectiecursussen volgens onder andere NEN 3140 en de NEN 1010. Ingenium Bedrijfsadvies verzorgt wekelijks op diverse locaties de volgende cursussen:

Op de diverse cursuspagina’s te vinden op www.ingeniumbedrijfsadvies.nl vindt u informatie over cursusprijzen, locaties, etc.

Cursisten van Ingenium Bedrijfsadvies welke na de cursus besluiten om meetapparatuur via www.meetwinkel.nl aanschaffen, ontvangen een combinatiekorting. Een deel van de cursusprijs wordt bij aanschaf van een meetinstrument in mindering gebracht. Voor nadere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Disclaimer:
Ingenium Bedrijfsadvies is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie. Tevens aanvaardt Ingenium Bedrijfsadvies geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens of informatie, verstrekt via deze website. Ingenium Bedrijfsadvies aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Aan de samenstelling en inhoud van deze website/BLOG wordt de uiterste zorg besteed. Ingenium Bedrijfsadvies aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s